WonenBreburg informeert buurtbewoners Dr. Struyckenplein

We doen er veel aan om de fototentoonstelling Oog voor elkaar Breda (18 maart – 30 april) onder de aandacht te brengen bij Bredanaren.  Vooral bij buurtbewoners rondom de winkelcentra waar de tentoonstelling te zien is. Maar met een klein communicatieteam is dat niet altijd makkelijk.

Wij willen daarom WonenBreburg  en in het bijzonder huismeester Peter de Laat hartelijk bedanken voor hun medewerking om de buurtbewoners van Dr. Struyckenplein te informeren!  Van dit soort samenwerkingen moeten we het hebben! Peter stuurde ons deze foto’s met voorbeelden van zijn ‘PR-campagne’ rondom Dr. Struyckenplein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s