Oog voor elkaar Breda in mei nog in reprise

De buitententoonstelling ‘Oog voor elkaar Breda’ in vier winkelcentra in Breda is voorbij. Deze tentoonstelling is van 18 maart t/m 30 april te zien geweest. In mei zijn foto’s uit de tentoonstelling nog te zien op twee andere locaties.

De fotopanelen van fotografen John Moest, Ton Wolswijk en Cees Mutsaers zijn nog te zien op 5, 6, en 7 mei in de Stadsgalerij. Hun foto’s maken daar deel uit van een tentoonstelling van Fotogroep ‘De Huiskamer’.

De overige fotopanelen uit  ‘Oog voor elkaar Breda’ zijn gedurende de maand mei nog te zien in het kantoor van Zorg voor elkaar Breda, Nieuwe Prinsenkade 25, Breda. Deze tentoonstelling is vrij (en gratis) toegankelijk voor iedereen tussen 09.00 en 17.00 van maandag t/m vrijdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s